TIME	ACTION	DURATION
11:00 AM	The Get Alongs Load-in	45 mins
11:45 AM	Shakura S'aida, Mel Hilmi, Jim Cuddy Load-in	15 mins
12:00 PM	The Get Alongs Sound Check	20 mins
12:20 PM	Jim Cuddy, Anne Lindsey Line Check	5 mins
12:25 PM	Shakura S'aida Line Check	5 mins
12:30 PM	Mel Hilmi Line Check	5 mins
12:35 PM	Live stream test	25 mins
12:35 PM	Additional check time for speakers/artists if needed	25 mins
1:00 PM	Dark Stage 50 mins	
1:50 PM	The Get Alongs (no intro)	10 mins
2:00 PM	Larry Frost, Mayor Olivia Chow (Tara, Peter intro)	15 mins
2:20 PM	Arlene Dickinson (Tara intro)	10 mins
2:25 PM	Jim Cuddy & Anne Lindsey (Tara intro)	15 mins
2:40 PM	Peter Wall, Janet Nicol +Flag (Peter intro)	15 mins
2:55 PM	Shaun Majumder (Peter intro) 8 mins	
3:03 PM	Shakura S'aida (Tara intro) 5 mins	
3:08 PM	Alain Menard (Peter intro)	3-5 mins
3:12 PM	Jessie Njau (Tara intro)	3-5 mins
3:16 PM	Mel Hilmi (Peter intro)	5 mins
3:21 PM	Closing Remarks - Peter Wall, Tara Slone	3-5 mins
3:25 PM	O Canada - All Artists onstage (Tara intro)	5 mins
3:30 PM	The Get Alongs - Keep on Rockin' In The Free World	5 mins
3:35 PM	Event Concludes	

### MC SCRIPT

TIME	МС	NOTES	
2:00	PW	WELCOME AND OPENING REMARKS Welcome everyone to the Elbows Up, Canada Toronto rally! ADLIB welcome and housekeeping notes  Let's hear it for our house band today, Toronto's own - The Get Alongs!  Please welcome my co-host and our MC for this afternoon.  She's a TV host, actor, musician, hockey enthusiast, and most importantly a very proud Canadian. Please give a rousing Toronto welcome to Tara Slone!	
2:03	TS	OPENING REMARKS AND LAND ACKNOWLEDGMENT ADLIB welcome  We acknowledge the land we are gathering on is the traditional territory of many nations including the Mississaugas of the Credit, the Anishnabeg, the Chippewa, the Haudenosaunee and the Wendat peoples, and is now home to many diverse First Nations, Inuit and Métis peoples. We also acknowledge that Toronto is covered by Treaty 13 with the Mississaugas of the Credit.	
2:05	TS	LARRY FROST INTRO Please welcome Elder Larry Frost who will be leading us in an indigenous welcome and prayer. Larry is an Ojibway from the Serpent River First Nations reserve in Ontario.	
	Larry Frost Speech (5-7 mins)		
2:11	PW	Thank you Elder Frost  Peter Wall Speech - 3 minutes	

		MAYOR OLIVIA CHOW INTRO Olivia Chow is the 66th Mayor of Toronto, the first person of Asian descent to serve as Mayor. Throughout her career, Mayor Chow has been driven by the belief that we are always stronger together.			
	Mayor Olivia Chow Speech (3-5 mins)				
2:20	TS	ARLENE DICKINSON INTRO  Arlene is a visionary entrepreneur and leader. She is widely recognized for her role as a Venture Capitalist on the TV series, Dragons' Den, where she currently has starred for over 15 seasons. Earlier this year she was named to the PM's Council on Canada-US Relations, to strengthen Canada's relationship with the U.S. and protect Canadian investment and jobs. Joining us today to share her valuable economic insights, please welcome Arlene Dickinson.			
		Arlene Dickinson Speech (5 mins)			
2:25	PW	JIM CUDDY INTRO  Born and bred right here in Toronto, our next musical performer is a true Canadian icon. He's a multi-Juno award winning singer/songwriter and has spent the past 40 years as the frontman of legendary Canadian country rock band, Blue Rodeo. Here to perform his song "We Used to Be the Best of Friends", please welcome Jim Cuddy.			
	Jim Cuddy Performance (15 mins)				
2:40	PW	COMMUNITY ACTIVATION ADLIB Intro Janet Nicol  What brought you here today? What do you love about Canada? What actions can you take this week to build a stronger Canada?  Crowd engagement with giant flag			
2:55	PW	SHAUN MAJUMDER INTRO ADLIB Intro Shaun <peter input="" to=""></peter>			
Shaun Majumber Speech (8 mins)					

3:03	TS	SHAKURA S'AIDA INTRO For our next performer, her music is all about community. She has made her home in Toronto by way of Switzerland, embraced by local musical legends and fans across Canada. Here to share her beautiful music, please welcome multi-Juno award nominee, Shakura S'Aida.			
	Shakura S'aida Performance (5 mins)				
3:08	PW	ALAIN MENARD INTRO Alain Menard is the Co-Founder and President of The Green Beaver Company. Green Beaver is a Canadian company located in Eastern Ontario with a mission to inspire people to live a healthier, more natural lifestyle within a sustainable world.			
Alain Menard Speech (3-5 mins)					
3:12	TS	JESSIE NJAU INTRO I'm excited to introduce you to our next speaker, Jessey Nijau. Having spent most of his adult life working as an IT consultant, Jessey never set out to be a farmer, but after listening to a podcast on sustainable agriculture, he had a change of heart. Jessey quit his IT job and travelled to B.C. and Quebec to study organic farming, eventually co-founding Zawadi Farms, which means "gift" in Swahili. Here to share his homegrown Canadian story, please welcome Jessey Nijau.			
	Jessie Njau Speech (3-5 mins)				
3:16	PW	MEL HILMI INTRO Our next performer is Mel Hilmi. Mel has established herself as a force in the Canadian music industry, both as a solo artist and as the front-woman for the highly-regarded alt-folk group, The Belleregards. Please welcome Mel Hilmi.			
Mel Hilmi Performance (5 mins)					
3:21	PW	CLOSING REMARKS AND THANK YOU'S THANK YOUS: City of Toronto + Staff The Mayor and her team All of our our Speakers and Performers			

		Our house band: The Get Alongs Our MC: Tara Slone  The organizing team: Jean-Michel, Brian, Janet, Ray Sue, Meredith, Geoff, Lex  Social Media Team Live Stream Team Media Team Toronto Volunteers  And all of you!  We are now going to sing O'Canada - together	
3:25	TS	O CANADA Invite all musicians and speakers back onstage for the singing of O Canada Goes right into The Get Alongs - Keep on Rockin'	
	The Get Alongs Performance (5 mins)		